Årsmøte 2021

Etter at SSPD og NFOPs planlagte fellesmøte i august måtte avlyses, planlegger styret å avholde årsmøte i Oslo 18.-20. november 2021. Tema blir både keramikk og metall. Vi har i tillegg satt av god til til kasusdiskusjon. Program kommer i løpet av kort tid.

Hold av datoen!

NFOP – årsmøte og generalforsamling 2020

Styret i NFOP har bestemt å innstille årets planlagte årsmøte og generalforsamling i Barcelona. Dere skjønner alle hvorfor.

Siden NFOP for tiden har ledervervet i Tannlegespesialistenes fellesorganisasjon (TSF) og dermed har hovedansvaret for å arrangere TSFs fellesseminar i januar 2021, jobber vi desto hardere for å få til dette.

Generalforsamling i NFOP for 2020 planlegges avholdt digitalt. Tid og «sted» vil bli annonsert fire uker før hendelsen.

God sommer!

NFOPs årsmøte 2019

Endelig er påmeldingslinken til NFOPs årsmøte klar!

Vi håper å se så mange som mulig av våre medlemmer både på generalforsamlingen, som i år avholdes som et vorspiel med tapas og god drikke torsdag 14. november, og selvfølgelig på selve kurset fredag 15. og lørdag 16. november. På fredagen blir det festmiddag med nordnorsk underholdning sammen med Norsk kjeveortopedisk forening.

Et visst antall rom er holdt av på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Dere bestiller selv overnatting ved å kontakte Stig Øverland hos Radisson Blu. Oppgi kode 2589540 for å få enkeltrom til kr. 1305,-. For å oppnå denne prisen må bestilling være gjort innen 15. oktober.

Vedlegger programmet slik det ser ut i dag. Justeringer kan bli gjort.

Trykk HER for påmelding.

Tannlegespesialistenes Fellesseminar 2019

Velkommen til Tannlegespesialistenes Fellesseminar 2019!
Tannlegespesialistenes Fellesorganisasjon (TSF) har gleden av å ønske deg velkommen til Fellesseminar på Quality Hotel Expo på Fornebu 25. og 26. januar 2019.

Temaet for konferansen er: «Når ting går galt i klinikken». 

Påmeldingen er nå åpnet for spesialistmedlemmer – husk early bird-fristen 30. november.

Seminaret er godkjent av NTF for 10 etterutdanningstimer.

Se programmet og meld deg på HER.