NFOP – Årsmøte og generalforsamling 2023

Etter fjorårets årsmøte i Barcelona går turen i år til det mer eksotiske stedet Sommarøy utenfor Tromsø. Fredag 17. november blir det felles avreise med buss fra Tromsø lufthavn Langnes til Sommarøy klokken 12.00. Retur fra Sommarøy på søndag 19. november klokken 11.00 slik at fly kan bookes fra ca. klokken 13.00. 

På Sommarøy vil spesialist i oral protetikk Carl-Fredrik Arnelund fra Örebro lære oss noe av det han kan om behandling av pasienter med spiseforstyrrelser, han skal fortelle om ansiktsprotetikk og han skal ta oss gjennom den tidvis utfordrende behandlingen med avtagbare proteser. 

I tillegg til det faglige planlegger vi et veldig hyggelig sosialt samvær med bl.a. båttur og mye god mat.

Påmeldingfristen er fredag 1. september klokken 23.00.

Meld dere på i dag slik at det ikke går i glemmeboken når dere er tilbake igjen på jobb etter en velfortjent ferie.

Påmeldingslenke: https://www.deltager.no/event/NFOP2023

Mer om Sommarøy finner dere HER.

God sommer!